Transportweg 72 Veendam 9645 KX

Inbraakbeveiliging

INBRAAKBEVEILIGING

Beveiligingssystemen

Betrouwbare alarmsystemen is voor meijer beveiliging erg belangrijk.

Wij leveren alleen beveiligingssystemen van de meest hoogwaarde kwaliteit.

Voor betrouwbaarheid en effectiviteit bent u bij meijer beveiliging aan het juiste adres, als het gaat om het beveiligen van uw woonhuis of bedrijfs pand. Meijer geeft voor u een betrouwbaar advies, en een opmaat gesneden beveiliging plannen die voor uw situatie geschikt is.

Een alarmsysteem van meijer beveiling heeft als doel om een inbraak te signaleren, wat vervolgens word geregistreerd en doorgegeven aan een meldkamer, die vervolgens een waarschuwingsadres of sleutel houder belt of een alarm opvolging dienst. Wij welken samen met de modernste meldkamers en surviance diensten.

Meijer Beveiliging is een gecertificeerde beveiliging bedrijf die de juiste mensen in dienst heeft als het gaat om een gecertificeerde alarmsysteem of beveiliging plan.

MELDKAMER:

Meijer beveiliging werkt samen met meldkamers die gekeurd en gecertificeerd zijn door het ministerie van justitie. De meldkamer is de schakel tussen beveiligde objecten en de personen of instanties die bij onraad of calamiteiten in actie moeten komen. U kunt kiezen uit een breed scala van diensten. Van registratie en afhandeling van inbraakmeldingen tot gebouwautomatisering. Van een service- en calamiteitenlijn tot complete calamiteitenbeheersing. Het hele jaar door, 24 uur per dag.

Alarmopvolging:

Meijer Beveiliging werkt samen met een alarmopvolging dienst die bij een alarmmelding een snelle responstijd hanteert. Snel ter plaatse zijn is belangrijk om zo eventuele ontstane schade te beperken. Bovendien komt zo uw eigen veiligheid niet in het geding en bent u 24 uur per dag en 7 dagen in de week verzekerd van een effectieve alarmopvolging.

Hier onder vind u twee promotie filmpjes, een van het beveiliging systeem waar wij mee werken.
En een beknopte uitleg hoe een meldkamer PAC werkt.